Bavārijas kartupeļu salāti

1 kg novārītu, atdzesētu kartupeļu

2 cieti vārītas olas

buntīte parasto lociņu

1 sarkanais sīpols

3 ēdamkarotes kaperu

mērcei:

2 ēdamkarotes Dižonas sinepju,

150 ml neitrālas augu eļļas (piemēram, vīnogu kauliņu),

4 ēdamkarotes olīveļļas,

4 ēdamkarotes citronu sulas,

sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana:

Kartupeļus sagriež palielos gabalos (ne kā rosolam), olas tāpat. Sīpolus sagriež plānās šķēlītēs, lokus sīki sakapā. Sakuļ mērci, vislabāk ar rokas blenderi, lai veidojas majonēzei līdzīga konsistence. Mērci kopā ar kaperiem pievieno salātiem, un visu sacilā kopā.

Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png

 Rīga: Kārļa Ulmaņa gatve 122  •  Hipokrāta iela 28  •  Krasta iela 79  

 •  Duntes iela 19a (i/c SKY&MORE)  •  Rīgas – Siguldas šoseja 8 (Berģi)  

+371 6786 0700       sky@sky.lv
Visas tiesības rezervētas © SKAI BALTIJA