Svilināts ķirbis ar ziedkāpostiem un kazas piena jogurtu

Svilināts ķirbis ar ziedkāpostiem un kazas piena jogurtu

4 porcijām
 
400 g ķirbja
400 g ziedkāposta
400 g brokoļa
4-6 paipalu olas
sāls, pipari
olīveļļa
 
Mērcei:
200 ml kazas piena jogurta
200 g ķiršu tomātiņu
50 g sīpolloku
laims
sāls, pipari 
parmezāna siers
 
1. Ziedkāpostu un brokoli sagriež lielos gabalos, iesmērē ar olīveļļu, pārber ar sāli un pipariem.
2. Ķirbi pārgriež uz pusēm, izgrebj sēklas, iesmērē ar olīveļļu, pārber ar sāli un pipariem un grilē vai cep cepeškrāsnī. 
3. Apceptajā ķirbī iesit pāris paipalu olas un kopā ar ziedkāpostiem un brokoļiem  grilē, līdz tie gatavi. 
4. Ķiršu tomātiņus pārgriež uz pusēm, sīpollokus smalki sagriež. Visu pārslaka ar laima sulu, pievieno jogurtu. Garšas pastiprināšanai pievieno sāli un piparus.
5. Dārzeņus pasniedz kopā ar mērci un pārkaisa ar parmezāna sieru.