Ābolu selerijas salāti

Šodienas recepte par godu jaunajai dārzeņu ražai. Skābeni āboli, kārtīga Latvijas zaļumu bunte un vēl tik ļoti nenovērtētā kātu selerija. Kombinācijā ar aromātisku īstu Parmas sieru un sātīgām grūbām – gardum gardi salāti!

4–6 porcijas

SASTĀVDAĻAS:

1 Granny Smith ābols
4 kāti selerijas
50 g Parmas siera
sauja pētersīļu
1 šalotes sīpols
4 ēdamkarotes olīveļļas
2 ēdamkarotes citronu sulas
200 g grūbu, vārītu
sāls, pipari

PAGATAVOŠANA:

1. Bļodā samaisa olīveļļu ar citronu sulu, smalki sagrieztu sīpolu, sāli un pipariem. Selerijas kātus un ābolu sagriež šķēlītēs. Visu samaisa kopā ar mērci.
2. Beigās pievieno rupji rīvētu sieru un grūbas. Salātus pagatavo īsi pirms pasniegšanas.

Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png

 Rīga: Kārļa Ulmaņa gatve 122  •  Hipokrāta iela 28  •  Krasta iela 79  

 •  Duntes iela 19a (i/c SKY&MORE)  •  Rīgas – Siguldas šoseja 8 (Berģi)  

+371 6786 0700       sky@sky.lv
Visas tiesības rezervētas © SKAI BALTIJA