SKY-logo.svg

Cepamķirbis ar kazas sieru

Ideja šodienas vakariņām 30 minūtēs – cepamķirbis ar kazas sieru! Tepat Latvijā audzis ķirbītis, augstvērtīgie Kluth zīmola Indijas rieksti un maigie Chevrotele kazas sieri.

SASTĀVDAĻAS:

1 kg cepamķirbja
100 g Indijas riekstu Kluth
1 svaigs čili pipars vai ½ tējkarotes čili pulvera
sāls, Kajennas pipari, 1 ēdamkarote medus, olīveļļa cepšanai
100 g rukolas
100 g ķiršu tomātiņu
100 g kazas siera Chevrotele

PAGATAVOŠANA:

  1. Ķirbi ar visu mizu sagriež gabalos, liek lielā traukā. Pievieno ripiņās sagrieztu čili piparu, riekstus, medu, olīveļļu un visas garšvielas un samaisa visu kopā. Mēs izvēlējāmies Kluth zīmola Indijas riekstus – ļoti labas kvalitātes, nemaz nav salauzīti un ir lieli pēc izmēra.
  2. Visu liek uz cepamās pannas, kas apklāta ar cepamo papīru, un cep cepeškrāsnī 30 minūtes, kamēr ķirbis mīksts.
  3. Pasniedz uzreiz, bagātīgi pārkaisītu ar svaigu rukolu, uz pusēm pārgrieztiem ķiršu tomātiņiem un gabaliņiem svaigā Chevrotele kazas siera – ar medu vai zaļumiem. Abi garšo izcili!

  Rīga: Kārļa Ulmaņa gatve 122   Hipokrāta iela 28   Krasta iela 79   Duntes iela 19a (i/c SKY&MORE)
+371 6786 0700       sky@sky.lv
Visas tiesības rezervētas © RX TIRDZNIECĪBA
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png