SKY-logo.svg

Citronu un aitas vai kazas piena jogurta pudiņš

  • 1 citrons
  • 6 ēdamkarotes medus
  • 6 olas
  • 600 g bieza jogurta

Pagatavošana

  1. No citrona norīvē miziņu un izspiež sulu. Citronu sulā iemaisa citrona mizu un medu.
  2. Olām atdala dzeltenumus no baltumiem. Olu baltumus saputo stingrās putās. Olu dzeltenumus kārtīgi iejauc citronu sulas–medus maisījumā, tad pievieno aitas vai kazas piena jogurtu un kā pēdējos maigi iecilā olu baltumus.
  3. Masu liek keramiskajos traukos (ne līdz pašām malām, jo masa uzpūtīsies), virsū uzber vēl nedaudz citrona miziņas.
  4. Cep krāsnī 170 grādu temperatūrā apmēram 30 minūtes.
  Rīga: Kārļa Ulmaņa gatve 122   Hipokrāta iela 28   Krasta iela 79   Duntes iela 19a (i/c SKY&MORE)
+371 6786 0700       sky@sky.lv
Visas tiesības rezervētas © RX TIRDZNIECĪBA
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png