Galvenie darba pienākumi:
Veikt noteiktus tehnoloģiskos procesus (svēršana, porcionēšana, marinēšana, sālīšana u. c. ) saskaņā ar uzņēmuma izstrādāto tehnoloģiju;
Novērtēt gaļas produktu kvalitāti;
Nodrošināt tīrību un kārtību savā darba vietā, uzturēt kārtībā aprīkojumu;
Efektīvi un produktīvi sadarboties ar citiem ražošanas kolēģiem.
Prasības kandidātiem:
Spēja darboties komandā;
Esi komunikabls, atvērts, atsaucīgs un izpalīdzīgs;
Esi kārtīgs un rūpīgs sava darba veicējs.
Uzņēmums piedāvā:
Atalgojumu no 1100 EUR līdz 1300 EUR.
Atbalstu un apmācības, darbu uzsākot;
Nodrošinām siltas pusdienas;
Speciālā apģērba nodrošināšana pēc pārbaudes laika;
Izaugsmes iespējas uzņēmumā.