SKY-logo.svg

Garnele šota glāzītē ar safrāna majonēzi

Uzkoda piektdienai: garnele šota glāzītē ar safrāna majonēzi!

Sastāvdaļas:  

– 1 citronzāle

– 20 tīģergarneles

– 1 daiviņa ķiploka

– 1 čili

– 1 olas dzeltenums

– šķipsniņa Kajennas piparu

– pāris safrāna “matiņu”

– 1 tējkarote sinepju

– 150 ml olīveļļas  

Pagatavošana:  

1. Gatavo klasisko majonēzi: sakapā 1/2 ķiploka daiviņu, pievieno sinepes un olas dzeltenumu.

2. Kuļot lēnām lej klāt eļļu. Pievieno safrānu un mazu šķipsniņu Kajennas piparu.

3. Majonēzi iepilda konditorejas maisā, aizsien galu un liek ledusskapī.

4. Uz pannas apcep sakapātu atlikušo ķiploku, citronzāli, sakapātu čili un pievieno atlaidinātas un sausas garneles. Apceptās garneles liek uz salvetes, lai notecinās liekās taukvielas.

5. Degvīna glāzēs pilda majonēzi un uz kociņa uzdurtu garneli.  

  Rīga: Kārļa Ulmaņa gatve 122   Hipokrāta iela 28   Krasta iela 79   Duntes iela 19a (i/c SKY&MORE)
+371 6786 0700       sky@sky.lv
Visas tiesības rezervētas © RX TIRDZNIECĪBA
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png