Kazas siera deserts glāzītēs

Ātri pagatavojams deserts, kas būs ne vien viegls, bet arī ne pārāk salds. Svaigas ogas piešķirs svaigumu, bet saldumu dos tikai cepumi.

SASTĀVDAĻAS:

250 g svaiga kazas piena siera;
3 karotes aitas piena vai kazas piena jogurta;
6 sāļā sviesta cepumi;
dažādas ogas;
mazās vafeļu glāzītes;
salmiņi šokolādē.

PAGATAVOŠANA:

  1. Pagatavo kazas siera masu. Kazas sieru kopā ar jogurtu liek blenderī un sablendē, līdz veidojas viendabīga masa. Cepumus sadrupina un iemaisa siera masā. Ja vēlaties, lai masa būtu viendabīgāka, cepumus var sablendēt kopā ar sieru un jogurtu.
  2. Katrā vafeļu glāzīte pamīšus kārto ogas un siera masu, un uzglabā vēsumā līdz ēšanai.
  3. Ja nav vafeļu glāzītes, droši var izmantot mazu trauciņus. Dekorē ar salmiņiem un ogām, ka arī cepumu drumstalām.

Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png

 Rīga: Kārļa Ulmaņa gatve 122  •  Hipokrāta iela 28  •  Krasta iela 79  

 •  Duntes iela 19a (i/c SKY&MORE)  •  Rīgas – Siguldas šoseja 8 (Berģi)  

+371 6786 0700       sky@sky.lv
Visas tiesības rezervētas © SKAI BALTIJA