SKY-logo.svg

Koblers

Koblers ir klasisks angļu ēdiens. Latvieši to sauktu par sacepumu, kurā savienots viss labākais no šī rudens dārziem – jaunā ābolu un ķirbju raža. Tik tiešām izcila kombinācija īsti rudenīgam desertam!   6–8 porcijas

SASTĀVDAĻAS:  

  • 4 vidēja izmēra āboli 100 g ķirbju
  • 1 tējkarote kanēļa 50 g cukura  

VIRSKĀRTAI 

  • 150 g cukura
  • 130 g miltu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 1 tējkarote kanēļa šķipsna sāls
  • 110 g izkausēta sviesta  

PAGATAVOŠANA:  

1. Cepeškrāsni sakarsē līdz 175 ºC temperatūrai. 

2. Ābolus sagriež daiviņās, ķirbi – mazos kubiņos. Visu liek pannā, pa virsu ber cukuru, kas sajaukts ar kanēli. 

3. Pagatavo virskārtu. Visas sastāvdaļas samaisa kopā, līdz izveidojas mīkla. Mīklu ar karoti saliek virsū āboliem un ķirbjiem, izlīdzina. 

4. Cep krāsnī 35–45 minūtes. 

5. Pasniedz ar vaniļas saldējumu. 

  Rīga: Kārļa Ulmaņa gatve 122   Hipokrāta iela 28   Krasta iela 79   Duntes iela 19a (i/c SKY&MORE)
+371 6786 0700       sky@sky.lv
Visas tiesības rezervētas © RX TIRDZNIECĪBA
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png