SKY-logo.svg

Video: Krāsnī ceptas bietes ar kazas sieru

Ziemā ir jāēd bietes. Tās satur daudz dzelzs, kas mums, ziemeļu tautām, ziemā vienmēr trūkst. Ja bietes cep cepeškrāsnī, tām ir pavisam cits saldums. Šoreiz recepte ar bumbieriem, kas piešķir papildu sulīgumu, un FUCH garšvielām – ķimenēm un salviju. Pasniedzam ar izcilas kvalitātes mīkstu kazas sieru un, ja vēl gribas krāsas un garšas, svaigu rukolu.

4 lielas bietes
2 bumbieri
150 g mīksta kazas siera
3 ēdamkarotes olīveļļas
1 ēdamkarote ķimeņu
1 ēdamkarote kaltētas salvijas
sāls
1 galviņa ķiploka

Pagatavošana:
Bietes nomizo un sagriež daiviņās. Liek bļodā, pievieno eļļu un garšvielas un kārtīgi sakrata. Izlīdzina pa cepamo veidni. 
Pāri liek biezās šķēlēs sagrieztus bumbierus.
Cep 200 °C temperatūrā 45 minūtes.
Kad bietes mīkstas, pāri izkārto piciņās saplēstu mīksto kazas sieru.

  Rīga: Kārļa Ulmaņa gatve 122   Hipokrāta iela 28   Krasta iela 79   Duntes iela 19a (i/c SKY&MORE)
+371 6786 0700       sky@sky.lv
Visas tiesības rezervētas © RX TIRDZNIECĪBA
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png