SKY-logo.svg

Kūpināts lasis ar mārrutku krēmu

Sastāvdaļas:

– 1 auksti kūpināta laša fileja
– tostermaize
– 1 tējkarote mārrutku
– 180 g krēmsiera
– gurķis


Pagatavošana:

1. No baltmaizes izgriež aplīšus un apgrauzdē uz pannas vai krāsnī.
2. Sajauc krēmsieru un mārrutkus, pieliek 2 ēdamkarotes ūdens, lai krēms ir nedaudz “mīkstāks”.
3. Tad krēmsieru sakuļ, lai mārrutku krēms būtu vienmērīgs.
4. Pilda krēmu konditorejas maisā un spiež virsū uz apgrauzdētajām maizītēm, virsū liek sarullētu laša šķēlīti. 5. Dekorācijai un nelielam svaigumam uzkodai pa virsu liek smalkos kubiņos sakapātu gurķi.

  Rīga: Kārļa Ulmaņa gatve 122   Hipokrāta iela 28   Krasta iela 79   Duntes iela 19a (i/c SKY&MORE)
+371 6786 0700       sky@sky.lv
Visas tiesības rezervētas © RX TIRDZNIECĪBA
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png