Pavasara smūtijs (2 personām)

ZAĻĀ DAĻA

  • 30 g spinātu
  • 1 īkšķa lieluma ingvers, mizots
  • 100 ml kokosriekstu ūdens
  • 100 g saldētu ananasu gabaliņu
  • 120 ml mandeļu piena
  • 1 banāns

LILLĀ DAĻA

  • 250 g saldētu melleņu vai upeņu
  • 1 banāns
  • 120 g grieķu jogurta

PAGATAVOŠANA

  1. Sagatavo divas lielas glāzes, jo veselīga smūtija porcija nevar būt par lielu. Sastāvdaļu saraksts paredzēts divām lielām porcijām.
  2. Blenderī liek visas sastāvdaļas, kas paredzētas lillā kārtai, sablendē viendabīgā masā un lej glāzēs līdz pusei.
  3. Pagatavo zaļo smūtiju. Izskalo blenderi, liek iekšā visas sastāvdaļas, kas paredzētas zaļajai daļai, sablendē viendabīgā masā un piepilda glāzes līdz augšai. Ja neesat kokosriekstu cienītājs, tad kokosriekstu ūdeni aizstāj ar mandeļu pienu, bet paturiet prātā, ka kokosriekstu ūdens ir lielisks kālija avots.
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png

 Rīga: Kārļa Ulmaņa gatve 122  •  Hipokrāta iela 28  •  Krasta iela 79  

 •  Duntes iela 19a (i/c SKY&MORE)  •  Rīgas – Siguldas šoseja 8 (Berģi)  

+371 6786 0700       sky@sky.lv
Visas tiesības rezervētas © SKAI BALTIJA