- nektarīni
- zemenes
- kazenes
- medus ar aveņu vai zemeņu ekstraktu (vai klasiskas garšas)
- rozmarīna zariņi
- olīveļļa
- melnie pipari
PAGATAVOŠANA
- Sagatavo augļus. Notīra, izņem kauliņus, nektarīnus sagriež šķēlītes, zemenēm noņem lapu kausiņus un sagriež. Notīra kazenes.
- Pannā liek karsēties medu kopā ar rozmarīna zariņiem.
- Kad medus un rozmarīns sāk palikt mazliet zeltaināks (uzkarst), pannā liek nektarīnus un mazliet apkaramelizē. Pēc tam pievieno ogas.
- Uzmanīgi apmaisa, kustinot pannu, nevis maisot pašus augļus.
- Visu cep apmēram 3–4 minūtes, līdz tie apkaramelizējas un paliek zeltaināki un ogas sāk mazliet iekrāsot pārējos augļus.
- Kad augļi gatavi, liek tos citā traukā un pārlej ar ļoti minimālu devu olīveļļas (vai citu eļļu, kas liekas piemērota).
- Pasniedz kopā ar svaigu aukstu jogurtu vai tāpat siltus, bez nekā. Interesantākam garšu salikumam pirms pasniegšanas pārkaisa ar svaigi maltiem pipariem.

