SKY-logo.svg

Sēņu un grūbu zupa

Arī receptēs šajā kampaņā valda rudens un ražas tēma. Raža mežā, raža dārzā, raža mūsu brīvdienu pusdienās. Šoreiz galda valdnieki ir absolūti latviskas vērtības – sēnes un grūbas.

SASTĀVDAĻAS:

1 puravs
250 g sēņu
2 ēdamkarotes pērļu grūbu
1 buljona kubiņš
1,5 litri ūdens
1 ēdamkarote Vusteras mērces
1 ēdamkarote sojas mērces
sāls, pipari

PAGATAVOŠANA:

  1. Purava balto daļu sagriež ripiņās un ber katliņā. Apcep, līdz kļuvis mīkstāks. Pievieno sēnes, un uz vidēji lielas uguns apcep visu kopā, kamēr sēnes mazliet karamelizējušās.
  2. Pievieno mērces, grūbas, buljona kubiņu un ūdeni. Vāra, līdz grūbas kļuvušas mīkstas. Beigās pieliek sāli un piparus pēc garšas. 
  Rīga: Kārļa Ulmaņa gatve 122   Hipokrāta iela 28   Krasta iela 79   Duntes iela 19a (i/c SKY&MORE)
+371 6786 0700       sky@sky.lv
Visas tiesības rezervētas © RX TIRDZNIECĪBA
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png