SKY-logo.svg

Sviestā ceptas tīģergarneles

  • 4 karaliskās tīģergarneles
  • 3 ēdamkarotes sviesta
  • 1 daiviņa ķiploka, smalki sakapāta
  • bunte pētersīļu, smalki sakapātu
  • sāls
  • svaigi malti melnie pipari

PAGATAVOŠANA

  1. Uz vidēji augstas uguns panna uzkarsē sviestu. Pievieno sakāptos ķiplokus un pakarsē ~ 30 sekundes, lai sviests uzņem ķiploka garšas. Pannā liek garneles un karsē, ik pa laikam apmetot otrādi, lai visas noklāj sviests.
  2. Kad garneles sāk viscaur uzkarst, ik pa laikam pieliek klāt vēl nedaudz sviesta un ieber sauju kapātu pētersīļu.
  3. Servē siltas ar pētersīļu un sviesta mērci.
  Rīga: Kārļa Ulmaņa gatve 122   Hipokrāta iela 28   Krasta iela 79   Duntes iela 19a (i/c SKY&MORE)
+371 6786 0700       sky@sky.lv
Visas tiesības rezervētas © RX TIRDZNIECĪBA
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png