SKY-logo.svg

Svilinātas jūras ķemmītes ar laša ikriem un šalotes biezeni

Sastāvdaļas:


– jūras ķemmītes
– laša (vai foreļu) ikri
– 6 šalotes sīpoli
– 200 ml saldā krējuma


Pagatavošana:


Gatavo šalotes sīpolu biezeni: apcep rupji sagrieztus sīpolus, pievieno saldo krējumu un maisa, lai uzmet burbuli, tad sablendē to. Tikmēr uz karstas pannas apcep jūras ķemmītes. Mazā uzkodu trauciņā servē sīpolu biezeni, liek apceptu jūras ķemmīti un pa virsu tējkaroti sarkano ikru.

  Rīga: Kārļa Ulmaņa gatve 122   Hipokrāta iela 28   Krasta iela 79   Duntes iela 19a (i/c SKY&MORE)
+371 6786 0700       sky@sky.lv
Visas tiesības rezervētas © RX TIRDZNIECĪBA
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png