Tiramisu

Tiramisu ir viens no vienkāršāk pagatavojamajiem desertiem, pie tam reti kuram tas negaršo. Iesakām izmēģināt ar īstajiem Tiramisu dāmu pirkstiņiem – Vincenzo no Itālijas. 1, 2, 3 un gatavs.• 1 iepakojums Vincenzo dāmu pirkstiņi
• 400 g maskarpones siera
• 400 ml saldā krējuma
• sēkliņas no vienas vaniļas pāksts
• 6 olas
• 200 g brūnā cukura
• 1 ēdamkarote kakao
• 300 ml stipras kafijas
• 50 g Contreau

PAGATAVOŠANA

1. Bļodā puto olu dzeltenumus kopā ar cukuru. Puto, līdz masa kļuvusi gaiša un krēmīga. Tad pievieno maskarpones sieru, Contreau un turpina putot, līdz masa ir viendabīga.
Atsevišķi saputo saldo krējumu. Pievieno un iemaisa krēma masā.
Atsevišķā bļodiņā puto olu baltumus, līdz tie dubultojušies apjomā. Iecilā krēmā.
2. Sagatavo kafiju – uzvāra un atdzesē. Traukā kārto kafijā mērcētos cepumus, pa virsu liek krēmu un pāri ber kakao. Pa virsu atkal kārto kafijā mērcētos cepumus, pārziež atlikušo krēmu un atkal ber kakao vai rīvē tumšo šokolādi.
3. Uz pāris stundām vai diennakti atstāj ledusskapī ievilkties. Pirms pasniegšanas vēlams to nedaudz paturēt istabas temperatūrā.

Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png

 Rīga: Kārļa Ulmaņa gatve 122  •  Hipokrāta iela 28  •  Krasta iela 79  

 •  Duntes iela 19a (i/c SKY&MORE)  •  Rīgas – Siguldas šoseja 8 (Berģi)  

+371 6786 0700       sky@sky.lv
Visas tiesības rezervētas © SKAI BALTIJA