Pasta alla Nerano
Šī ir viena no ikoniskākajam Sorrento pussalas receptēm. Vienkārša un lieliskākā sezonas recepte, jo sastāvā dāsni pievienots cukini! Radiet...
Šī ir viena no ikoniskākajam Sorrento pussalas receptēm. Vienkārša un lieliskākā sezonas recepte, jo sastāvā dāsni pievienots cukini! Radiet...
Ņoki (Gnocchi) jeb klimpas ir īsta klasika no Itālijas. Lai arī pagatavošana ir nedaudz laikietilpīgāka, ticiet mums – rezultāts būs tā...
Brīvā dabā viss garšo labāk. Jo īpaši, ja produkti no kā gatavojam ir kvalitatīvi. Dodieties brīvdienās pie dabas, bieži un daudz, jo dabā ir...
Sastāvdaļas: 80 g zaļo lēcu80 g melno lēcu6 tomāti (2 sarkani, 2 dzelteni, 2 zaļi)1 saldais sīpols4 daiviņas ķiplokušķipsna koriandra...
Sastāvdaļas: 500 g ņoku (gnocchi)8–10 baltie sparģeļi3 daiviņas ķiploku1 saldais sīpols100 g meža šampinjonu (var izmantot arī citas sēnes)100...
4 porcijām 400 g ķirbja 400 g ziedkāposta 400 g brokoļa 4-6 paipalu olas sāls, pipari olīveļļa Mērcei: 200 ml kazas piena jogurta 200 g...
Risotto ar biešu sulu un trīs veidu sieriem (4 porcijām) 300 g risotto rīsu200 ml baltvīna1 l biešu sulas2 šalotes sīpoli4 daiviņas ķiploku1...
2 porcijām: 600 g dažādu sēņu: svaigas vai saldētas baravikas, šitakī sēnes, gailenes, shimeji25 g sviesta1 sīpols2...
Dzelteno tomātu krēmzupa (2 porcijas) Sastāvdaļas: 100 g saulē kaltētu dzelteno tomātu eļļā200 g grilētu dzelteno tomātu savā sulā100...
Meksikāņu uzkodas – tortiljas 4 personām Galvenā sastāvdaļa šajā plācenītī ir siers. Pārējais viss ir variācijas – vistas vai liellopu gaļa,...
Saldās jogurta tartes ar ogām šoreiz nomainām uz tomātu un rikotas siera tarti. Sastāvdaļas: 0,5 kg smilšu mīklas 400 g maskarpones...
1 kg novārītu, atdzesētu kartupeļu 2 cieti vārītas olas buntīte parasto lociņu 1 sarkanais sīpols 3 ēdamkarotes kaperu mērcei: 2...
100 g sviesta 2 ēdamkarotes olīveļļas 6 sīpoli 1,5 l liellopu buljona 2 ēdamkarotes šerija 1 tējkarote svaiga timiāna sāls un...
800 g novārītu kartupeļu 400 g miltu 3 olas sāls un pipari 50 g rīvēta cietā tipa siera 50 g sviesta svaiga vai kaltēta...
Pagatavo ziemas dārzeņu WOK!Ja dārzeņus gatavo uz straujas uguns ar pavisam nedaudz augu valsts taukvielām, tie saglabā ne tikai krāsu, bet arī...
Mazā salātu uzkoda ar balzametiķa krēmu Sastāvdaļas: klasisks balzametiķa krēms6 Little Gem salātu galviņasķiršu tomātiņigurķis...
Ziemā ir jāēd bietes. Tās satur daudz dzelzs, kas mums, ziemeļu tautām, ziemā vienmēr trūkst. Ja bietes cep cepeškrāsnī, tām ir pavisam cits...
Sveiciens Starptautiskajā vegānu dienā! Šajā datumā gribam jūs iedvesmot ar vienu gardu vegānisku recepti – tako laiviņas....
Ideja šodienas vakariņām 30 minūtēs – cepamķirbis ar kazas sieru! Tepat Latvijā audzis ķirbītis, augstvērtīgie Kluth zīmola Indijas rieksti un...
Vēl viens garšas stāsts un izcila rudens recepte, kas apvieno jauno ražu un tikai lielveikalos SKY nopērkamo BIO liellopa gaļu! SASTĀVDAĻAS:...
Šodienas recepte par godu jaunajai dārzeņu ražai. Skābeni āboli, kārtīga Latvijas zaļumu bunte un vēl tik ļoti nenovērtētā kātu selerija....
4 personām Ļoti vienkāršs veids, kā bērnam pašam pagatavot sev siltu zupu. Ja vien mājās ir gatavs buljons, tad tas kalpo par pamatu siltai...
Pavasaris ir pilns ar košu zaļumu un nerimstošām ilgām pēc vasaras. Šis ēdiens ir pavisam vienkārši pagatavojams, bet, lai neviltos garšā, ir...
Rīga: Kārļa Ulmaņa gatve 122 • Hipokrāta iela 28 • Krasta iela 79 •
• Duntes iela 19a (i/c SKY&MORE) • Rīgas – Siguldas šoseja 8 (Berģi) •