SKY-logo.svg

Zivis un jūras veltes

Mērcītes svaigu austeru pasniegšanai uz gliemežvāka

Dažādu veidu mērcītes visām gaumēm, kas lieliski saderēs kopā ar svaigām austerēm. To pagatavošana ir ārkārtīgi vienkārša. Izmēģiniet!...

Lasīt Vairāk

Ceptas austeres ar zilo sieru

Vai nebūtu laiks pagatavot lielisku maltīti ar austerēm? Mums šķiet, ka ir īstais brīdis. Jūras velšu cienītāji būs sajūsmā! Sastāvdaļas: 6...

Lasīt Vairāk

Video: Astoņkājis ar kartupelīšiem un rukolu

Astoņkāja pagatavošana nemaz nav tik sarežģīta, kā varētu šķist. Smelieties iedvesmu šajā video receptē, kurā mūsu šefpavārs atklāj astoņkāja...

Lasīt Vairāk

Tradicionāls spāņu ēdiens – Paelja

Ēdiens, kas piestāv karstām un saulainām vasaras brīvdienām. Tādēļ te recepte iedvesmai. Sastāvdaļas: 350 g parboiled rīsu1 sarkanais...

Lasīt Vairāk

Video: Renna jūras velšu salāti

Viegli pagatavojami, krāsaini un izcili gardi. Palutini sevi un savus mīļos! Sastāvdaļas:1 romiešu salātu galviņa2 saujas rukolas lapu1/4...

Lasīt Vairāk

Video: Cepta polenta ar tīģergarnelēm

Sastāvdaļas: 100 g polentas200 ml piena50 g saulē kaltētu tomātu eļļā20 g kaperu50 g Parmas siera1 sarkanais sīpolsbalzametiķisolīveļļa12...

Lasīt Vairāk

Vido: Jūras ķemmītes ar melno ķiploku, pākšaugu piedevu un putotu aveņu etiķa Sabajon mērci

Sastāvdaļas 4 porcijām: 4 jūras ķemmītes50 g pākšaugu maisījuma5 daiviņas melnā ķiploka2 olu baltumi2 ēdamkarotes pūdercukura1 ēdamkarote...

Lasīt Vairāk

Video: Mīdijas ar karamelizētiem citrusiem, anšoviem un olīvām

SASTĀVDAĻAS 400 g mīdiju2 apelsīni2 laimi1 greipfrūts100 g zaļo vīnogu250 g ķirštomātu2 sīpoli90 g brūnā cukura6 filejas anšovu100 g...

Lasīt Vairāk

Video: Baltās zivs pauniņas ar garšaugu sviestu un laima sulu

Baltās zivs pauniņas ar garšaugu sviestu un laima sulu 2–4 personām. Šādi zivtiņu var pagatavot ļoti ātri un tā vienmēr garšos kā restorānā....

Lasīt Vairāk

Jaunie kartupeļi laša mētelītī

Jaunos kartupelīšus gaida kā lieli, tā mazi! Šoreiz ietērpsim viņus laša “mētelīšos”. Lieliska pusdienu recepte zivju cienītājiem....

Lasīt Vairāk

Garnele šota glāzītē ar safrāna majonēzi

Uzkoda piektdienai: garnele šota glāzītē ar safrāna majonēzi! Sastāvdaļas:   – 1 citronzāle – 20 tīģergarneles...

Lasīt Vairāk

Svilinātas jūras ķemmītes ar laša ikriem un šalotes biezeni

Sastāvdaļas: – jūras ķemmītes– laša (vai foreļu) ikri– 6 šalotes sīpoli– 200 ml saldā krējuma Pagatavošana:...

Lasīt Vairāk

Kūpināts lasis ar mārrutku krēmu

Sastāvdaļas: – 1 auksti kūpināta laša fileja– tostermaize– 1 tējkarote mārrutku– 180 g krēmsiera– gurķis...

Lasīt Vairāk

Video: Grilēts tunča steiks

Steiku iespējams pagatavot ne tikai no gaļas, bet arī zivs! Viens no mūsu iecienītākajiem – tunča steiks. Kopā ar grilētiem dārzeņiem šī...

Lasīt Vairāk

Video: Lasis ar fenheļa-gurķu salātiem

Šovakar aicinām izmēģināt savas prasmes virtuvē un pagatavot izsmalcinātas vakariņas – lasi ar fenheļa un gurķu salātiem. Jāatzīst, ka...

Lasīt Vairāk

Drupačās apcepti ātes steiki (2 personām)

2 ātes steiki4 šķēles baltmaizes2 ēdamkarotes sviesta, kausēta2 citroni, sagriezti daiviņās2 ēdamkarotes pētersīļu, sakapātu1 sīpols, smalki...

Lasīt Vairāk

Sviestā ceptas tīģergarneles

4 karaliskās tīģergarneles3 ēdamkarotes sviesta1 daiviņa ķiploka, smalki sakapātabunte pētersīļu, smalki sakapātusālssvaigi malti melnie...

Lasīt Vairāk

Astoņkājis tomātu mērcē ar spageti (4 personām)

600 g svaiga astoņkājaolīveļļa3 sarkanie sīpoli, smalki sakapāti3 daiviņas ķiploku, smalki sakapātu2 glāzes sarkanvīna3 lieli tomāti, sagriezti...

Lasīt Vairāk
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png
Rīga: Kārļa Ulmaņa gatve 122   Hipokrāta iela 28   Krasta iela 79   Duntes iela 19a (i/c SKY&MORE)
+371 6786 0700       sky@sky.lv
Visas tiesības rezervētas © RX TIRDZNIECĪBA