Mērcītes svaigu austeru pasniegšanai uz gliemežvāka
Dažādu veidu mērcītes visām gaumēm, kas lieliski saderēs kopā ar svaigām austerēm. To pagatavošana ir ārkārtīgi vienkārša. Izmēģiniet!...
Dažādu veidu mērcītes visām gaumēm, kas lieliski saderēs kopā ar svaigām austerēm. To pagatavošana ir ārkārtīgi vienkārša. Izmēģiniet!...
Zivij garšaugi un sviests nekad nevar būt par daudz. Vienmēr izvēlieties svaigus un sezonālus garšaugus, lai iegūtu visvairāk uzturvielu no...
Anīsa notis fenhelī lieliski papildinās saldumu garnelēs, un kartupeļi, cepoties sviestā ar veselām ķiploka daiviņām, būs izcili. Citrona šķēle...
Kalmārs Latvijā joprojām ir eksotika, ko tikai mācāmies gardi pagatavot. Galvenais ir to nepārcept, jo pārlieku sildot kalmārs paliek sīksts un...
Uzkodas, kas piestāv saulainām vasaras brīvdienām un karstām ballītēm, ir atrastas. Iedvesmojies un pagatavo garneļu uzkodas arī Tu!...
Laša rozītes, mūsuprāt, ir viens no visiecienītākajiem Gatavots Sky uzkodu ēdieniem. Satītas vienādas kā zLaša rozītes, mūsuprāt, ir viens no...
Austeres lielākoties ēdam svaigas, bet dažādībai un kamēr vēl ārā saule ar zobiņiem iesakām šo aromātisko un sātīgo cepto austeru recepti no “Pie...
Decembris ir dažādu sacepumu un cepešu laiks. Kādam šī recepte noteikti noderēs svētku galdam, bet kāds ar šādu pildītu karpu var pārsteigt savus...
Vai nebūtu laiks pagatavot lielisku maltīti ar austerēm? Mums šķiet, ka ir īstais brīdis. Jūras velšu cienītāji būs sajūsmā! Sastāvdaļas: 6...
Astoņkāja pagatavošana nemaz nav tik sarežģīta, kā varētu šķist. Smelieties iedvesmu šajā video receptē, kurā mūsu šefpavārs atklāj astoņkāja...
Ēdiens, kas piestāv karstām un saulainām vasaras brīvdienām. Tādēļ te recepte iedvesmai. Sastāvdaļas: 350 g parboiled rīsu1 sarkanais...
Viegli pagatavojami, krāsaini un izcili gardi. Palutini sevi un savus mīļos! Sastāvdaļas:1 romiešu salātu galviņa2 saujas rukolas lapu1/4...
Sastāvdaļas: 100 g polentas200 ml piena50 g saulē kaltētu tomātu eļļā20 g kaperu50 g Parmas siera1 sarkanais sīpolsbalzametiķisolīveļļa12...
Sastāvdaļas 4 porcijām: 4 jūras ķemmītes50 g pākšaugu maisījuma5 daiviņas melnā ķiploka2 olu baltumi2 ēdamkarotes pūdercukura1 ēdamkarote aveņu...
SASTĀVDAĻAS 400 g mīdiju2 apelsīni2 laimi1 greipfrūts100 g zaļo vīnogu250 g ķirštomātu2 sīpoli90 g brūnā cukura6 filejas anšovu100 g olīvas ar...
Baltās zivs pauniņas ar garšaugu sviestu un laima sulu 2–4 personām. Šādi zivtiņu var pagatavot ļoti ātri un tā vienmēr garšos kā restorānā....
Jaunos kartupelīšus gaida kā lieli, tā mazi! Šoreiz ietērpsim viņus laša “mētelīšos”. Lieliska pusdienu recepte zivju cienītājiem....
Uzkoda piektdienai: garnele šota glāzītē ar safrāna majonēzi! Sastāvdaļas: – 1 citronzāle – 20 tīģergarneles...
Sastāvdaļas: – jūras ķemmītes– laša (vai foreļu) ikri– 6 šalotes sīpoli– 200 ml saldā krējuma Pagatavošana:...
Sastāvdaļas: – 1 auksti kūpināta laša fileja– tostermaize– 1 tējkarote mārrutku– 180 g krēmsiera– gurķis...
Steiku iespējams pagatavot ne tikai no gaļas, bet arī zivs! Viens no mūsu iecienītākajiem – tunča steiks. Kopā ar grilētiem dārzeņiem šī būs...
Šovakar aicinām izmēģināt savas prasmes virtuvē un pagatavot izsmalcinātas vakariņas – lasi ar fenheļa un gurķu salātiem. Jāatzīst, ka...
2 ātes steiki4 šķēles baltmaizes2 ēdamkarotes sviesta, kausēta2 citroni, sagriezti daiviņās2 ēdamkarotes pētersīļu, sakapātu1 sīpols, smalki...
4 Madagaskaras tīģergarneles3 ēdamkarotes sviesta1 daiviņa ķiploka, smalki sakapātabunte pētersīļu, smalki sakapātusālssvaigi malti melnie...
600 g svaiga astoņkājaolīveļļa3 sarkanie sīpoli, smalki sakapāti3 daiviņas ķiploku, smalki sakapātu2 glāzes sarkanvīna3 lieli tomāti, sagriezti...
• Duntes iela 19a (i/c SKY&MORE) • Rīgas – Siguldas šoseja 8 (Berģi) •