Sāļās “Vecrīgas”
Jaunā gada brīvdienu vakariem piestāvēs kulināriju eksperimenti virtuvē. Šoreiz piedāvājam uzburt sāļās “Vecrīgas”, kas pildītas ar...
Jaunā gada brīvdienu vakariem piestāvēs kulināriju eksperimenti virtuvē. Šoreiz piedāvājam uzburt sāļās “Vecrīgas”, kas pildītas ar...
Itāļu mērces piccata šarms slēpjas pagatavošanas vienkāršībā un maltītes izsmalcinātajās garšās. Mērces spilgtākās rakstura īpašības atrodamas...
Mēs dzīvojam vienreiz un katrs šai dzīvē ir pelnījis kaut reizi nobaudīt īstu #Melnā Govs gaļas fabrikas Melnā Angusa steiku Tasmānijas piparu...
Sātīgas, pikantas un viegli pagatavojamas! Labi garšos arī ar citām piedevām, kā, piemēram, gvakamole, tomātu salāti vai skābais krējums. Dūmu...
Vēl viens garšas stāsts un veselīga gaļas recepte, kas apvieno augstu kvalitāti, ideju par labāku rītdienu un tikai lielveikalos SKY nopērkamo...
Šodien piedāvājam patiesi izcilas maltītes recepti no #Melnā Govs. Iegādājieties šo produktu jebkurā SKY lielveikalā, pagatavojiet un ieprieciniet...
Steikam galvenais ir labs gaļas gabals, tādēļ iesakām Jums izvēlēties Melnā Angusa steiku Tasmānijas piparu marinādē no #Melnā Govs. Video...
Sildoša un sātīga ideja pusdienām vai vakariņām! Gulašzupas izcelsmes zeme Ungārija, vismaz tā mums labpatīk domāt. Katrā ziņā zupa sasildīs...
Šodien piedāvājam patiesi svinīgu maltīti: svētku zoss cepeti! Lai to pagatavotu vismaz 6 personām, nepieciešams: viena vesela zoss3-4...
Sastāvdaļas: 4 šķēles pilngraudu maizes1 daiviņa ķiploka120 g Grijēras siera70 g sviesta30 g kviešu miltu100–150 ml aitas piena80 g Dižonas...
4 porcijām: 500 g jēra karbonādes bez ribām2 sīpoli1 fenhelis100 g salātlapu200 g ķiršu tomātiņusāls un melnie pipari Mērcei: 300 ml...
PAVASARA CĀLĪŠI AR PĀKŠU PUPIŅĀM, MAKADĀMIJAS RIEKSTU MĒRCI UN CEPTIEM SĪPOLIEM SASTĀVDAĻAS (2 porcijas) Makadāmijas riekstu...
Paniņās marinēta tītara fileja ar atsvaidzinošiem arbūza salātiem 4 personām Sastāvdaļas: 600 g tītara filejas0,5 l paniņusula no ½ laima2...
Tuvojoties gada jautrākajiem svētkiem, katras saimnieces pienākums ir galdā celt pašas gatavotus rauga mīklas gaļas pīrādziņus. 1 kg Gatavots...
Radošas un sātīgas svētdienas brokastis, kopā ar Kaspars Virsnitis, ar nedaudz neparastu pasniegšanas manieri. Vispirms pagatavojiet bļodiņā...
Vistas fileja ir iecienītākā starp putnu gaļām, tāpēc to pagatavošanas daudzveidība ir neizmērojama. Šoreiz ļaujieties vistas filejas un biezpiena...
Laiks pagatavot gardas vakariņas un uzaicināt ciemos draugus. Krāsaini dārzeņi un kvalitatīva gaļa būs garantija, ka maltīte izdosies, un tas...
Šodien piedāvājam patiesi svinīgu maltīti: svētku zoss cepeti!Lai to pagatavotu vismaz 6 personām, nepieciešams:– viena vesela zoss–...
Pirmssvētku laiks ir īstais brīdis, kad izmēģināt izcilu vakariņu recepti – visas cepeti! Sastāvdaļas: – 1...
Izmēģini īpašo Sky recepti – pīles krūtiņu ar apelsīna mērci un sarkanajiem rīsiem! SASTĀVDAĻAS (4 PERSONĀM): 2 pīles krūtiņas 1...
Rudenim piestāv sātīgi ēdieni, un šis noteikti ir viens no tiem – angļu klasika no Anglijas laukiem, kur bieži ir drēgns un nemīlīgs laiks un...
Šoreiz ideja vakariņām, kuras gatavojas cepeškrāsnī pašas! Atliek vien iemarinēt gaļu un dārzeņus un visu salikt uz cepamās pannas.Ķimenes ir ļoti...
Augstvērtīga labuma gaļa papildināta ar 6 garšaugu mērci un ābolu sidrā ieturētiem bubmieriem – maltīte, kas pārsteidz ar savu lakoniskumu...
Ja arī Tevi vilina Vidusjūras klinšainie krasti un daudzveidīgā itāļu virtuve, jēra gaļas ravioli ar āboliem būs tieši laikā. Steidz pēc...
Cūkas kāja ar puravu un gailenēm – maltīte, kuru raksturo klasika visās tās izpausmēs. Smelies iedvesmu klasisko un reizē latvisko garšu...
Veselīgi un sātīgi! Tu dod priekšroku liellopa gaļas izsmalcinātajai garšu buķetei. Aicinām pagatavot bio liellopu ar bumbieriem un garšaugiem!...
Izsmalcinātu garšu buķete un īsts meistardarbs pavāra Žaņa-Raivo Behmaņa izpildījumā! Vistas gaļas kroketes ar saknēm, avenēm un goglemogeli ir...
Ašas, bet pārsteidzoši gardas un veselīgas pusdienas? Tas ir iespējams! Grilēta citrona vista ar sparģeļiem būs kā radīta darbīgajiem rudens...
Spageti ar Boloņas mērci – teju ikviena iecienītākais pastas ēdiens! Šī Pasta Bolognese recepte būs piemērota ikvienam, kurš vēlas baudīt...
Grilēšana šonedēļ Sky lielveikalos ir cieņā, tāpēc tam par godu palutinām mūsu sekotājus ar karaliska liellopa steika recepti! Pagatavot steiku...
GATAVO: INGA KALNIŅAFOTO: MĀRIS KISEĻOVSSTILS: BAIBA PRINDULE-RENCE 4 personām Sātīgs launags vai pat pusdienas, ja vien klāt ir kādi salāti...
Vai esi dzirdējis par zupu Ramen? Porcija gardās nūdeļu zupas būs lielisks pusdienu variants dienās, kad vēlies ko siltu un reizē mazliet...
2 gabali liellopa gaļas steika½ glāzes grūbu1 tējkarote sviesta vai olīveļļassāls250–300 g svaigu lakšusula no ½ citrona5–6 ēdamkarotes saulespuķu...
800 g SKY BIO liellopu gaļas antrekotasālssvaigi malti melnie pipariolīveļļa MĒRCEI 1 buntīte kinzas1 halapenjo pipars ar sēkliņāmsula no 1...
Sastāvdaļas: 2 bio antrekota gabali4 ēdamkarotes Dižonas sinepju2 ēdamkarotes sarkano piparu, viegli samīcītu600 g brūno šampinjonu, pārgrieztu...
Sastāvdaļas: 1 gabals bio liellopa šķiņķaMARINĀDEI: 700 ml tumšā alus, sula no 2 laimiem, ½ tējkarotes kanēļa, ½ tējkarotes malta...
Sastāvdaļas: 2 bio liellopa stilbi1 tējkarote sāls1 tējkarote svaigi maltu melno piparu2 ēdamkarotes olīveļļas1 liels sīpols, sakapāts2 vidēja...
Rīga: Kārļa Ulmaņa gatve 122 • Hipokrāta iela 28 • Krasta iela 79 •
• Duntes iela 19a (i/c SKY&MORE) • Rīgas – Siguldas šoseja 8 (Berģi) •