Gaļas ēdieni

Sāļās “Vecrīgas”

Jaunā gada brīvdienu vakariem piestāvēs kulināriju eksperimenti virtuvē. Šoreiz piedāvājam uzburt sāļās “Vecrīgas”, kas pildītas ar...

Lasīt Vairāk

Teļa gaļa piccata mērcē

Itāļu mērces piccata šarms slēpjas pagatavošanas vienkāršībā un maltītes izsmalcinātajās garšās. Mērces spilgtākās rakstura īpašības atrodamas...

Lasīt Vairāk

Melnā angusa steiks ar sezonas garšaugu un zilā siera sviestu

Mēs dzīvojam vienreiz un katrs šai dzīvē ir pelnījis kaut reizi nobaudīt īstu #Melnā Govs gaļas fabrikas Melnā Angusa steiku Tasmānijas piparu...

Lasīt Vairāk

Maltās gaļas kesadiljas ar kukurūzu un kinzas sieru

Sātīgas, pikantas un viegli pagatavojamas! Labi garšos arī ar citām piedevām, kā, piemēram, gvakamole, tomātu salāti vai skābais krējums. Dūmu...

Lasīt Vairāk

Pīles krūtiņa “Pīlēns apelsīnos” marinādē

Vēl viens garšas stāsts un veselīga gaļas recepte, kas apvieno augstu kvalitāti, ideju par labāku rītdienu un tikai lielveikalos SKY nopērkamo...

Lasīt Vairāk

Jaunzēlandes jēra grozs “Jēriņš piparmētrā” marinādē

Šodien piedāvājam patiesi izcilas maltītes recepti no #Melnā Govs. Iegādājieties šo produktu jebkurā SKY lielveikalā, pagatavojiet un...

Lasīt Vairāk

Melnā Angusa steiks Tasmānijas piparu marinādē

Steikam galvenais ir labs gaļas gabals, tādēļ iesakām Jums izvēlēties Melnā Angusa steiku Tasmānijas piparu marinādē no #Melnā Govs. Video...

Lasīt Vairāk

Gulašzupa

Sildoša un sātīga ideja pusdienām vai vakariņām! Gulašzupas izcelsmes zeme Ungārija, vismaz tā mums labpatīk domāt. Katrā ziņā zupa sasildīs...

Lasīt Vairāk

Svētku zoss cepetis

Šodien piedāvājam patiesi svinīgu maltīti: svētku zoss cepeti! Lai to pagatavotu vismaz 6 personām, nepieciešams: viena vesela zoss3-4...

Lasīt Vairāk

Video: Croque Monsieur

Sastāvdaļas: 4 šķēles pilngraudu maizes1 daiviņa ķiploka120 g Grijēras siera70 g sviesta30 g kviešu miltu100–150 ml aitas piena80 g...

Lasīt Vairāk

Video: Salāti ar jēra gaļas karbonādi

4 porcijām: 500 g jēra karbonādes bez ribām2 sīpoli1 fenhelis100 g salātlapu200 g ķiršu tomātiņusāls un melnie pipari Mērcei: 300 ml...

Lasīt Vairāk

Video: Pavasara cālīši ar pākšu pupiņām

PAVASARA CĀLĪŠI AR PĀKŠU PUPIŅĀM, MAKADĀMIJAS RIEKSTU MĒRCI UN CEPTIEM SĪPOLIEM SASTĀVDAĻAS (2 porcijas) Makadāmijas riekstu...

Lasīt Vairāk

Video: Paniņās marinēta tītara fileja ar atsvaidzinošiem arbūza salātiem

Paniņās marinēta tītara fileja ar atsvaidzinošiem arbūza salātiem 4 personām Sastāvdaļas: 600 g tītara filejas0,5 l paniņusula no ½ laima2...

Lasīt Vairāk

Video: Rauga mīklas gaļas pīrādziņi

Tuvojoties gada jautrākajiem svētkiem, katras saimnieces pienākums ir galdā celt pašas gatavotus rauga mīklas gaļas pīrādziņus. 1 kg Gatavots...

Lasīt Vairāk

Gandrīz angļu brokastis

Radošas un sātīgas svētdienas brokastis, kopā ar Kaspars Virsnitis, ar nedaudz neparastu pasniegšanas manieri. Vispirms pagatavojiet bļodiņā...

Lasīt Vairāk

Video: Vistas filejas un biezpiena klaipiņš

Vistas fileja ir iecienītākā starp putnu gaļām, tāpēc to pagatavošanas daudzveidība ir neizmērojama. Šoreiz ļaujieties vistas filejas un...

Lasīt Vairāk

Asais vistas cepetis ar dārzeņiem

Laiks pagatavot gardas vakariņas un uzaicināt ciemos draugus. Krāsaini dārzeņi un kvalitatīva gaļa būs garantija, ka maltīte izdosies, un tas...

Lasīt Vairāk

Svētku zoss cepetis

Šodien piedāvājam patiesi svinīgu maltīti: svētku zoss cepeti!Lai to pagatavotu vismaz 6 personām, nepieciešams:– viena vesela zoss–...

Lasīt Vairāk

Vistas cepetis

Pirmssvētku laiks ir īstais brīdis, kad izmēģināt izcilu vakariņu recepti – visas cepeti!   Sastāvdaļas:   – 1...

Lasīt Vairāk

Pīles krūtiņa ar apelsīna mērci un sarkanajiem rīsiem

Izmēģini īpašo Sky recepti – pīles krūtiņu ar apelsīna mērci un sarkanajiem rīsiem!   SASTĀVDAĻAS (4 PERSONĀM):   2 pīles krūtiņas 1...

Lasīt Vairāk

Sacepums “Shepard’s pie”

Rudenim piestāv sātīgi ēdieni, un šis noteikti ir viens no tiem – angļu klasika no Anglijas laukiem, kur bieži ir drēgns un nemīlīgs laiks un...

Lasīt Vairāk

Kunturu cūkas ribiņas ar ķimeņkartupeļiem

Šoreiz ideja vakariņām, kuras gatavojas cepeškrāsnī pašas! Atliek vien iemarinēt gaļu un dārzeņus un visu salikt uz cepamās pannas.Ķimenes ir...

Lasīt Vairāk

Video: BIO liellopa antrekots ar bumbieriem un garšaugiem

Augstvērtīga labuma gaļa papildināta ar 6 garšaugu mērci un ābolu sidrā ieturētiem bubmieriem – maltīte, kas pārsteidz ar savu lakoniskumu...

Lasīt Vairāk

Video: jēra gaļas ravioli ar āboliem

Ja arī Tevi vilina Vidusjūras klinšainie krasti un daudzveidīgā itāļu virtuve, jēra gaļas ravioli ar āboliem būs tieši laikā. Steidz pēc...

Lasīt Vairāk

Video: cūkas kāja ar puravu un gailenēm

Cūkas kāja ar puravu un gailenēm – maltīte, kuru raksturo klasika visās tās izpausmēs. Smelies iedvesmu klasisko un reizē latvisko garšu...

Lasīt Vairāk

BIO liellopa antrekots ar bumbieriem un garšaugiem

Veselīgi un sātīgi! Tu dod priekšroku liellopa gaļas izsmalcinātajai garšu buķetei. Aicinām pagatavot bio liellopu ar bumbieriem un...

Lasīt Vairāk

Video: vistas gaļas kroketes ar saknēm

Izsmalcinātu garšu buķete un īsts meistardarbs pavāra Žaņa-Raivo Behmaņa izpildījumā! Vistas gaļas kroketes ar saknēm, avenēm un goglemogeli ir...

Lasīt Vairāk

Video: Citrona vista ar sparģeļiem

Ašas, bet pārsteidzoši gardas un veselīgas pusdienas? Tas ir iespējams! Grilēta citrona vista ar sparģeļiem būs kā radīta darbīgajiem rudens...

Lasīt Vairāk

Video: Pasta Bolognese

Spageti ar Boloņas mērci – teju ikviena iecienītākais pastas ēdiens! Šī Pasta Bolognese recepte būs piemērota ikvienam, kurš vēlas baudīt...

Lasīt Vairāk

Video: Liellopa steiks ar zaļajām pupiņām

Grilēšana šonedēļ Sky lielveikalos ir cieņā, tāpēc tam par godu palutinām mūsu sekotājus ar karaliska liellopa steika recepti! Pagatavot steiku...

Lasīt Vairāk

Pitas maize ar tītara gaļas bumbiņām

GATAVO: INGA KALNIŅAFOTO: MĀRIS KISEĻOVSSTILS: BAIBA PRINDULE-RENCE 4 personām Sātīgs launags vai pat pusdienas, ja vien klāt ir kādi...

Lasīt Vairāk

Video: Ramen zupa ar nūdelēm

Vai esi dzirdējis par zupu Ramen? Porcija gardās nūdeļu zupas būs lielisks pusdienu variants dienās, kad vēlies ko siltu un reizē mazliet...

Lasīt Vairāk

Steiks sarkanvīna marinādē (2 personām)

2 gabali liellopa gaļas steika½ glāzes grūbu1 tējkarote sviesta vai olīveļļassāls250–300 g svaigu lakšusula no ½ citrona5–6 ēdamkarotes...

Lasīt Vairāk

BIO liellopu gaļas antrekots ar kinzas un halapenjo mērci (4 personām)

800 g SKY BIO liellopu gaļas antrekotasālssvaigi malti melnie pipariolīveļļa MĒRCEI 1 buntīte kinzas1 halapenjo pipars ar sēkliņāmsula no 1...

Lasīt Vairāk

Antrekots ar sēnēm un baltvīna un krēma mērci

Sastāvdaļas: 2 bio antrekota gabali4 ēdamkarotes Dižonas sinepju2 ēdamkarotes sarkano piparu, viegli samīcītu600 g brūno šampinjonu,...

Lasīt Vairāk

Alū marinēts BIO liellopa šķiņķis ar čimičuri mērci

Sastāvdaļas: 1 gabals bio liellopa šķiņķaMARINĀDEI: 700 ml tumšā alus, sula no 2 laimiem, ½ tējkarotes kanēļa, ½ tējkarotes malta...

Lasīt Vairāk

Lēni cepti liellopa stilbi ar saldo kartupeļu frī

Sastāvdaļas: 2 bio liellopa stilbi1 tējkarote sāls1 tējkarote svaigi maltu melno piparu2 ēdamkarotes olīveļļas1 liels sīpols, sakapāts2 vidēja...

Lasīt Vairāk
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png

Rīga: Kārļa Ulmaņa gatve 122  •  Hipokrāta iela 28  •  Krasta iela 79  

 •  Duntes iela 19a (i/c SKY&MORE)  •  Rīgas – Siguldas šoseja 8 (Berģi)  

+371 6786 0700       sky@sky.lv
Visas tiesības rezervētas © SKAI BALTIJA